We leven in een wereld van spreadsheets en managementmodellen. Maar eigenlijk worden mensen nog steeds het beste in beweging gebracht door een goed verhaal. Een verhaal motiveert, verbindt en geeft richting. Vos verheldert geeft hier een bijzondere invulling aan en verpakt de boodschap van uw organisatie in een thriller op maat.

Een thriller geschreven in een vlotte stijl, met levendige personages in een decor dat het beste past bij de boodschap die u wilt overbrengen. Dit is storytelling op haar puurst! Op basis van een waargebeurd verhaal of geheel fictief: Vos verheldert werkt met u de boodschap en de verhaallijnen uit en maakt een uniek boek dat u kunt gebruiken als relatiegeschenk, als onderdeel van een (bewustwordings)campagne, voor promotie of als origineel cadeau voor uw medewerkers. Door een slim proces van maken en schrijven is dit bovendien heel betaalbaar.

Voorbeelden van een thriller op maat vindt u op de website van de VNG/KING, waarvoor Vos verheldert de thriller Tegenwind schreef. Voor de VIAG schreef ze de ICT-thriller Vlammenzee waarmee deze vereniging de geleerde lessen van de gemeente Waalre deelt.