We leven in een wereld van spreadsheets en managementmodellen. Maar mensen worden nog steeds het beste in beweging gebracht door een goed verhaal. Een verhaal motiveert, verbindt en geeft richting. Vos verheldert geeft hier een bijzondere invulling aan en verpakt de boodschap van uw organisatie in één van de vele vormen van storytelling. Zoals een thriller op maat.

Een thriller op maat is geschreven in een vlotte stijl, met levendige personages in een decor dat het beste past bij de boodschap die u wilt overbrengen. Dit is storytelling op haar puurst! Op basis van een waargebeurd verhaal of geheel fictief: Vos verheldert werkt met u de boodschap en de verhaallijnen uit en maakt een uniek boek dat u kunt gebruiken als relatiegeschenk, als onderdeel van een (bewustwordings)campagne, voor promotie of als origineel cadeau voor uw medewerkers.
Voorbeelden van een thriller op maat vindt u op de website van de VNG/KING, waarvoor Vos verheldert de thriller Tegenwind schreef. Voor de VIAG schreef ze de IT-thriller Vlammenzee waarmee deze vereniging de geleerde lessen van de gemeente Waalre deelt.

Vos verheldert denkt graag met u mee welke vorm van storytelling het beste bij u past. Zodat u het doel van uw organisatie, project of programma helder bij uw doelgroep voor ogen brengt èn houdt.