We leven in een wereld van spreadsheets en managementmodellen. Maar mensen worden nog steeds het beste in beweging gebracht door een goed verhaal. Een verhaal motiveert, verbindt en geeft richting. Vos verheldert geeft hier een bijzondere invulling aan en verpakt de boodschap van uw organisatie in één van de vele vormen van storytelling. Zoals een thriller op maat.

Een thriller op maat is geschreven in een vlotte stijl, met levendige personages in een decor dat het beste past bij de boodschap die u wilt overbrengen. Dit is storytelling op haar puurst! Op basis van een waargebeurd verhaal of geheel fictief: Vos verheldert werkt met u de boodschap en de verhaallijnen uit en maakt een uniek boek dat u kunt gebruiken als relatiegeschenk, als onderdeel van een (bewustwordings)campagne, voor promotie of als origineel cadeau voor uw medewerkers.
Vos verheldert schreef twee thrillers in opdracht:

  • Tegenwind, in opdracht van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. In Tegenwind lost de fictieve gemeente Turfbrug haar problemen op met de ondersteuning vanuit de Digitale Agenda van de VNG.
  • Vlammenzee, in opdracht van de VIAG. Met de IT-thriller Vlammenzee deelt de VIAG het waargebeurde verhaal en de geleerde lessen van de gemeente Waalre.

Daarnaast schreef Marieke Vos de sexy thriller Spierballen en satijn. Deze is als paperback en e-book verkrijgbaar bij alle boekhandels.

Vos verheldert denkt graag met u mee welke vorm van storytelling het beste bij u past. Zodat u het doel van uw organisatie, project of programma helder bij uw doelgroep voor ogen brengt èn houdt.